Hof van Holland in Tholen

heeft gamba’s in kreeftensaus

om voor om te rijden

 

 

Café-Restaurant Hof van Holland - Kaaij 1 - Tholen

http://www.restauranthofvanholland.nl/

 (Foto: Kees Wittenbols - 20 juni 2012)

 

 

 

 

https://nl.wikipedia.org/wiki/Gamba

 

 

 

 

Nu restaurants nog een poos de deuren gesloten moeten houden,

 blijft deze krant chef-koks een podium geven.

 Wel vullen we de rubriek Zeeland Eet in 2021 anders in.

We vragen chefs hun signatuurgerecht te bereiden.

Marja van Dijke van Hof van Holland in Tholen kookt gamba’s in kreeftensaus.

 

Als meisje werkte ze er in de afwaskeuken.

 Inmiddels is de keuken haar domein.

Zo’n 27 jaar alweer is Marja van Dijke eigenaar van restaurant Hof van Holland.

 “Na mijn koksopleiding werkte ik bij Nolet Het Reymerswale in Yerseke.

 Daarna heb ik deze zaak overgenomen.

 Nog elke dag kook ik hier met liefde en passie.’’

 

Bovenkant formulier

 

 

Lees het artikel:

 

https://www.pzc.nl/uit-eten/hof-van-holland-in-tholen-heeft-gamba-s-in-kreeftensaus-om-voor-om-te-rijden~a2caef81/

 

 

 

 

 

Tholen

(Foto: Kees Wittenbols - 30 maart 2017)

 

 

 

 

 

Ga terug naar Diversen

 

 

 

 

15 februari 2021

 

Foto’s: Kees Wittenbols ©

 

 

 

 

 

stats count